Catalog

Al Treilea Reich

Pășiți prin capitolele întunecate ale istoriei, de la ascensiunea lui Hitler, la ororile Holocaustului, și explorați impactul ideologiei, rezistența celor care s-au opus și lecțiile durabile care nu ar trebui niciodată uitate.

Program

De luni până vineri, de la ora 23:00

Povești despre război – Naziștii

La peste optzeci de ani de la începerea celui de-al doilea război mondial, multe aspecte ale acestuia sunt încă neclare, iar istoricii încă au întrebări despre cele întâmplate.
Viasat History difuzează o serie de documentare ce încearcă să răspundă acestor întrebări, în baza noi documente descoperite.

Citește mai mult

În premieră de sâmbătă 4 noiembrie, de la 22:00

Puterea lui Hitler

Într-unul dintre cele mai importante momente din secolul trecut, Adolf Hitler a ajuns la putere în Germania, pe 31 ianuarie 1933. Această serie în trei părți examinează în detaliu evenimentele care au condus spre acea zi fatidică, precum și consecințele ei teribile. Aflăm cum a fost posibil ca un ins oarecare să câștige o astfel de putere, atât de rapid, și de ce l-au urmat atât de mulți oameni. Seria se întreabă și de ce liderul nazist a rămas…

Citește mai mult

Premieră

Luni 14 august, la 22:00

În slujba dușmanului

În ferme, la construcția Reichsautobahn, în industrie, dar și ca lucrători temporari în gospodării private, peste 13 milioane de oameni din toată Europa au fost forțați să lucreze în condiții inumane în timpul celui de-al treilea Reich. Pentru a arăta adevăratele dimensiuni ale acestui fenomen, această serie preia ceea ce politicienii nu au reușit să facă până acum: să construiască o imagine holistică a muncii forțate sub regimul nazist.

Citește mai mult